Viva la Divas liquids

Jag fick hem ett gäng produkter från Viva La Diva för ett tagsedan! Viva La Diva har tidigare för mig varit ett märke som jag inte varit särskilt imponerad av, ett budgetmärke för den yngre målgruppen helt enkelt. Men när jag fick hem deras “nya” produkter så blev jag sjukt imponerad! Deras läpprodukter är hur snygga som helst och väldigt bra utbud på färg i lite innovativa färger! Deras liquids är superfina och är bemärkta med titeln “tints” De jag fick prova är i metallic tint och velvet matte. De är hur fina som helst. Formulan är tunn därav förmodligen namnet tint, men det går att bygga upp en full-coverage som blir jättefin på läpparna! Liten och lätt applikator som man får till skarpa linjer med. Dessa är ett riktigt hett tips för att fylla ut ens sminkkollektion med spännande färger och finishar utan att det bränner ett stort hål i plånboken!

Viva La Diva finns på Åhlens, Lyko, Fyndiq, Ica Maxi och lite varstans 🙂