nytt år nya möjligheter


Nytt år nya möjligheter! I år är verkligen “året” det känner jag helt utan att ha läst mitt horoskop;) Jag har massa roliga planer och mål för året och är så taggad! Jag vill verkligen utmana mig själv och försöka utnyttja tiden på bästa sätt. Ett av mina mål i år är att testa på nya saker. Spel, sporter, börja lyssna på podcasts och ta för sig av det som erbjuds! Hur roligt är det inte att gå på events och aktiviteter? I love it! Men tar mig sällan iväg för det känns alltid som ett så “stort projekt” outfits, boende, sällskap .. nej nej nu tänker vi om! Det ger verkligen så mycket att våga sig ut på sådant som är ny mark för en. Någonting som är väldigt bra när man går på events med nya människor eller sällskap man inte är så bekant med är att ha en aktivitet iblandad, en tävling, ett spel eller en lek. Gärna någonting som är “nytt” för alla så man kan bounda i den nya upplevelsen! 😀 Mitt mål är att få testa shuffleboards, det känns som en perfekt aktivitet att göra i sällskap och helt ny mark för mig! På shuffleboards.se finns det bla att hyra! 😀 Nu kör vi, tagga 2017 nytt år, nya erfarenheter!