Makeup Revolution Blush & Highlight paletter

Klickade hem dessa paletterna och tänkte det kan vara roligt att hitta schyssta budget alternativ! Jag tycker Makeup Revolution gör ett bra jobb med sina paketeringar och utseendet på produkterna. Dem ser inte billiga ut. Jag tycker båda paletterna skiftar lite i kvalité vissa är mer pigmenterade än andra, det känns ganska fine i budgetpaletter. Highlight paletten är superfin och jag älskar att det finns en highlighter med violett! Rougepaletten har både fina och lite oanvändbara färger men helt klart värd att ha och de båda är väldigt prisvärda! Perfekta för den som är nybörjare, ung eller bara vill ha lite mer paletter i samlingen!

Finns på Cocopanda
Makeup Revolution Ultra Blush Palette Sugar and Spice 89 Kr
Makeup Revolution Highlighter Palette Highlight 95 KR
revolution-makeup-palettes
makeup-revolution-palettes
makeup-revolution-blush-palette
revolution-blush-palette-swatches
revolution-highlight-palette
revoluton-highlight-palette-cold-tone