Kat Von D Lock-it Concealer

Köpte Kat von D’s concealer när jag var i STHLM på Sephora. Varit så sugen på att testa denna och allt annat från serien, verkar vara helt grymma produkter! Det stod mellan den här och Too Faceds born this way concealer som jag också varit supernyfiken på. Detta är en lite lättare concealer som appliceras med en läppglansliknande applikator. Jag tycker om den jättemycket för att ha under ögonen, den täcker otroligt bra och håller sig på plats hela dagen. Jag köpte nog dock en lite för gul nyans, det är svårt att se färger i butik då ljuset är så annorlunda. Men den gör sitt jobb ändå 😉 Jag tycker förpackningen är jättefin och känns inte plastig eller billig, dock är det svårt att veta hur mycket som finns kvar av produkten och jag kan tänka mig att det också är svårt att få upp produkt ur hylsan när den börjar ta slut.

Skulle definitivt köpa denna igen och nästa Sephora besök kommer jag förmodligen plocka på mig mer produkter från KVD 🙂 Jag minns inte riktigt vad den kostade men tror ca 320 kr 🙂
kat-von-d-concealer-lock-it
kat-von-d-concealer
kat-von-d-lock-it-concealer