mys med ull

Nu under vinter tiden har verkligen hittat en ny favorit, ull och lammskinn! Vill typ ha plädar hängandes överallt och fällar på alla stolar. Blir så varmt och skönt och sån hög mysfaktor i hemmet. Riktigt snygg inredningsdetalj. Exempelvis ett par gosiga ulliga tofflor att stoppa ner fossingarna när det är kyligt eller en fin pläd på sängen! Älskar det 😀 bobello.se har supermycket söta tofflor och plädar i ull. De har bra märken med hög kvalité på produkterna. Dem har även inlägg till skorna, riktigt passande nu när det är så kallt ute. Mina skor har ingen värme alls så kör alltid dubbla sockar, haha så skall nog investera i ett par sulor 🙂 Då kan man dessutom använda flera par skor istället för att endast ha ett par fodrade och det är skönare underlag för fossingarna;)

Här är några av mina favoriter från sidan!

Tofflor – Ulle Original Tweed Brown 645 KR
Pläd – Klippan Leaf Grå Ullpläd 995 KR
Väska – MODALU Pippa Small Grab Blush Nude 2999 KR
lamm Fäll – Skandilock Maori Långhårig Lammskinnsfäll Natural 810
skosulor – SHEPHERD SULA MOHEDA BRUN

Vilken är din favorit? Eller har du någon gosig pläd hemma redan? 😉
bobello