Modernt på budget – Sponsrad video

Mode är alltid känt för att bli ganska pricey, särskilt om man vill ha den där snygga kavajen eller blusen. Vilket är så inne just nu! Jag älskar vart höstens mode är påväg, de är sofistikerat, lätt att kombinera och så rätt! Gina tricot har lyckats med sin höstkollektion som består av den moderna 70-tals looken. Det känns vuxet och sträcker sig till en breda åldersgrupp än vad tidigare kollektioner ibland gjort. Tillsammans med Say Lou lou som modellar för kollektionen och har gjort en exlusiv video med samarbetet där de framför sin låt Blue on blue, riktigt snyggt och originellt! Jättebra koppling till kollektionens denim fokus och brudarna gör sig så bra i kläderna. Det som är grädden på moset med videon är att den är 360, vilket betyder att med chrome och på mobiler kan man navigera olika storylines i videon och vinklar, riktigt coolt!

Här är några av mina favoriter från kollektionen say blue. Kombiera gärna med brun, går eller svarta sotade ögon, rött läppstift och ett svart lack på naglarna för en riktigt sofistikerad höst-look!
gina tricot say blue

Sponsrat inlägg