Glossybox Juni

Denna boxen var riktigt nice! Min solklara favorit var Glazel Visages lösa ögonskugga. Den är såååå snygg!!! Riktigt bra pigmenterad och snygg både på ögonlocket och kindbenet, helt perfekt nu i sommar 😀 Den håller jättebra med! 😉 Har inte hunnit testa dem andra sakerna så mycket ännu, är besviken på ögonskuggan från Meduza som verkar ha ganska uselt pigment? Får gräva djupare i det haha. Det var väldigt kul att få något från märket Sebastian då det blivit väldigt omtalat på sista tiden! 😀
glossybox juni
glossybox juni sverige
Elizabeth mott tints and sass
tints and sass elizabeth mott
glazel visage loose eyeshadow
glazel visage swatch
medusa makeup eyeshadow
medusa eyeshadow
sebastian re-shaper

Sebastian Professional – Re-Shaper hårspray
Glazel Visage – Loose Eyeshadow
Lulu DK – Wonderland Jewelry tattoos
Elizabeth Mott – Tints & Sass
Medusa’s Make-Up – Eyeshadow, maneater