Glossybox Januari

Är tyvärr lite sent ute med januariboxen också, det positiva är att jag hunnit testa produkterna lite i alla fall 😉 Jag är absolut nöjdast med ansiktsvattnet från Kueshi. Det är underbart! Doftar himmelskt och rengör utan att torka ut och strama huden som andra toners lätt gör. Jag är också väldigt nöjd över att få en ögonskugga från MUS, det är ju värdet av hela boxen i en produkt 😉

Nagelbehandlingen verkar också väldigt bra och är lätt applicerad samt väldigt generös! Tyvärr var mitt läppbalsam gammalt och det kommer jag slänga då det inte går att använda. Vet många som upplevt produkten likadant och fått ersättningsprodukter, har dock inte orkat klaga haha:) Jag har inte hunnit testa Dove produkterna än dock, men känns som perfekta att ha med på resa.
glossybox januari 2015
Dove Pure Care Dry Oil Shampoo & Balsam
Fruit Gorilla & Friends
Kueshi Revitalizing Face Toner
Absolute New York Garlic Nail Treatment
Make Up Store Microshadow