Tips inför vårshoppingen

Nu börjar det gå mot soligare tider och vintern är snart över. Det innebär att det är snart dags att inhandla allt som vårshopping innebär. Det är oftast ganska mycket, exempelvis vårskor, jacka och lite fräscha kläder i pastell 😉 Det är bra med att börja att göra en storrensning i garderoben för att ha bättre översikt över vad man redan har och vad som är prioriterat att köpa. Dessutom kanske det blir en möjlighet att skänka bort lite kläder som man tröttnat på eller inte använder till någon klädorganisation! Mycket mer miljövänligt och en god gärning såklart. Glöm inte att även kolla igenom era familjemedlemmars garderober, kanske finns det något att byta eller ge bort där med 😉 Glöm inte att fråga först bara, haha! Det är också väldigt bra att planera exakt vad som skall köpas och börja gärna med de sakerna som oftast är lite dyrare och avsluta med ex enkla toppar, tights och sådant man kan hitta billigt hos klädkedjorna 😀

För att komma undan billigt finns det många bra vägar att gå. Ett tips är att kolla online och jämföra butikernas priser om det är något speciellt du vill ha. Glöm inte att googla på rabattkuponger om du handlar online, det finns ofta kampanjkoder för de större butikerna för exempelvis fraktfritt eller 5-20% rabatt. Det har jag tjänat väldigt mycket på i längden!

Som sagt så kan det bli ganska påkostat att shoppa inför våren och det kan vara svårt att ha råd med den där jackan vi vill ha med alla andra utgifter. Ett tips är att ta en liten budget och prova att kolla in den här artikeln om hur man vinner på lotto. Det finns olika spel så det passar alla och kan ju faktiskt leda till en liten eller kanske till och med en stor summa pengar, perfekt till vårshoppingen! Det är också ett ganska roligt och spännande sätt att fördriva lite tid på 😉

_66388863_groupgetty