Skönhetsskolan – Aniktsprimer

För att enklare lyckas med en snygg och hållbar bas är primer tricket. Vi går vidare i skönhetsskolan med en annan form av primer. Ansiktsprimern, den hjälper främst till att jämna ut och minimera porer, samt att få foundationen att fästa och hålla. Vissa primers kan användas som ett bra substitut istället för att ha ex foundation.

Benefit The Porefessional – En hypad och underbar primer. Huden känns silkeslen och denna kan användas utan annat smink. Blurrar ut huden bra, kan dock bli lite oljig med foundation om man använder för mycket.

Nyx High Definition Studio Photogenic Primer – En tunn vit primer som blir lite klibbigare på huden. Denna bör inte användas själv men är en riktigt bra primer för att fästa foundation och få den att hålla hela långa natten. Jämnar också ut väldigt bra om man ex är röd eller har ojämn ton.

Too faced prime and poreless pure