Inspiration för studentsminkning

Nu är det många som tar studenten och då vill man gärna vara extra fin. Det bästa färgerna för tillfället tycker jag är brunt, guld, bronze, lila och rosa toner 😀 Det fungerar bra till i princip allt och alla! Plockade fram lite sminkningar ur arkviet för insprastion till den stora dagen 😀 Kör gärna på nude läppar till en färgstark ögon make eller ett riktigt snyggt färgat läppstift till neutrala ögon för en skön kontrast och kick 😀
1
angelitque2
angelitque3
2
choco latte 2
choco latte
3
instan crush daft punk song
instant crush daft punk
4
kingdom purple
Kingdom
5
Linger blog
linger blog2
6
Mona Lisa eyes
Mona Lisa
7
naturally
naturally2
8
sail away
sail away2
9
smokey bronze
smokey bronze2
10
sultans of swing 2
Sultans of Swing
11
Me Enamora
Me Enamora2
12
Raging Royal
raging royals
13
Spinning Compass
spinning compass2