BH Cosmetics ögonskuggspalett

Gjorde en egen ögonskuggspalett från BH Cosmetics för ett tag sedan som jag nu testat lite. Jag tokälskar verkligen BH Cosmetics! Denna är helt enkelt en palett som du fyller med valfria färger, finns 120 att välja bland;) Man kan även välja större paletter om man vill. Man kan även ta ut och refilla 😉 Tycker det är ett riktigt bra koncept och paletten känns inte plastig eller billig (även fast den är det;) Den har dessutom en väldigt bra spegel i locket, win win! Är supernöjd och färgerna är väldigt bra, vissa är lite mer pigmenterade än andra men så är det ofta 🙂 Här kan ni bla se en sminkning jag gjord med dessa färgerna 😀

Den kostar ungefär 60 spänn och går att köpa HÄR
bh cosmetics own palette
bh cosmetics eyeshadow pro
bh cosmetics 6colorpalette
Swatchad med och utan primer
BH Cosmetics 6 palette colors