Julklappstips

Nu när det närmar sig jul tänkte jag börja skriva lite julklappstips här på bloggen. Vet att många har svårt för att komma på vad man skall ge eller ha tid att gå ut och leta. Vet att jag har det iallafall. Jag tänkte börja med att tips om att faktiskt shoppa online. Det tar bort julstressen ganska mycket då man slipper springa runt vilsen i butiker och leta efter det man skall ha bland tusentals andra.

En onlinebutik jag gillar väldigt mycket är Zalando. Dem har stort utval av kläder till alla och mycket annat så som inredning och accesoarer. Så varför inte köpa ett par fina underkläder, väska eller smycke till tjejen? Eller en mysig tröja till pojkvännen, perfekt i vintertid. Det bästa är att det är frifrakt! Vilket gör att det faktiskt inte blir dyrare än att gå ut och shoppa och man sparar mycket tid. Ett annat plus är ju att man kan betala med faktura om man inte har råd att lägga alla sina pengar på julklappar just nu 😉

zalandoo