Det regnar även i Sydney

Igår var jag på Ikea, ett riktigt lyckorus! Köpte bland annat pepparkakor och lösgodis 😉 På kvällen var vi och bowlade på en bar och jag kom inte sist, vilket känns sjukt bra! Fick dessutom lära mig att jag hållt klotet fel i hela mitt liv, förmodligen därför det alltid gått dåligt haha..

Idag har det ösregnat hela dagen, är ledig på måndagar så blev 100% mys-mode. Slog dessutom i huvudet ganska hårt så jag lite blurriga episoder och mest varit nerbäddad i sängen med filmer och serier 🙂

Har bara skola tills på torsdag sedan är det två veckors lov som gäller! Tiden går så sjukt fort och känns jättekonstigt. Skall försöka passa på att göra lite utflykter och kanske resa iväg några dagar 🙂 Fick mitt första resultat på en inlämning idag och blev riktigt förvånad, 21.30/30! Känns riktigt bra då jag trodde jag skulle faila totalt, haha 😀
20130916_202425_LLS