Bdellium puderborste

Ett märke som blivit populärt när det kommer till penslar och sminkborstar är Bbdellium. Jag köpte en puderborste för att testa vad jag tyckte om dem för ett tagsedan. Den är grym! Mjuk, fångar upp produkten bra, har ett överkommligt pris och lätt att använda.
Jag använder den främst för solpuder som inte skall läggas för kompakt, perfekt! Älskar även den härliga pistage färgen på skaftet och borsten. Vill ha mer, vill ha alla!

bdellium Tools Green Bambu 975B Mixed Powder Brush
bdellium Tools Green Bambu 975B Mixed Powder Brush

“bdellium Tools är ett varumärke med professionella, antibakteriella makeup-borstar, designade av en grupp experter, begåvade på makeup-borstar, i Cerritos, Kalifornien. Deras mål är att ständigt utforma nya, unika och innovativa makeupverktyg. Varje produkt är handgjord och skräddarsydd av skickliga hantverkare på bdelliums fabrik i Kina. Green Bambu-seriens borstar är miljövänliga med allergivänliga, syntetiska borst och hållbara bambuhandtag.” Eleven.se