Sellwin Hissar & Dissar

Det är på tiden att bloggen inför en ny kategori, Hiss & Diss. Ni känner säkert igen den tidigare och det är en personlig favorit hos mig själv.

Jag tycker vårens hetaste trend med färgglada jeans är supersnyggt. Men någonting jag själv föredrar är leggins, därför älskar jag dessa jeggins från Pieces i denna solgula supersnygga färg. Det blir en självklart hiss.

Nu lägger vi plattången på hyllan och välkommnar det vågiga håret. Jag personligen har lockigt, krusigt och vågigt hår naturligt och har alltid plattat det men no more. Tycker detta är en riktigt snygg hårtrend. Komihåg att turpera och använda dust it eller alternativt medel i hårbotten för extra volymboost.

Converse har hållt i många år nu och jag personligen börjar tröttna på att se dem på allas fötter. Jag tycker det börjar bli lite okreativt och vill gå vidare från denna sk trend. Jag dissar därför converse och särskilt dem vita.